Målare Nacka

Color of Scandinavia AB

Vi vill önska dig varmt välkommen till oss på Color of Scandinavia AB! Vi är ett företag baserat i Skogås i Stockholm som erbjuder ett flertal typer av tjänster inom måleri. Framför allt ägnar vi oss åt rostskyddsmålning och fasadmålning, men vi behärskar givetvis även andra typer av invändig och utvändig målning. Med oss kan du alltid förvänta dig att vi använder branschledande redskap och produkter för att kunna garantera ett så bra slutresultat som möjligt. Samtliga målare i vår personalgrupp är dessutom både utbildade och erfarna.

Planerar du någon typ av målning? Är det viktigt för dig med en smidig process så att du kan slappna av och tänka på annat under projektets gång? Då är det oss på Color of Scandinavia AB du ska kontakta! Hör av dig redan idag och berätta mer om vilken typ av yta du vill måla om. Vi kommer då se till att du får precis den hjälp du är ute efter, på snabbast möjliga sätt.

Vi har generösa priser

Vi på Color of Scandinavia AB är också ett mycket prisvänligt företag! Vad är då anledningen till det kanske du undrar? Är vi det för att kvaliteten på den service vi erbjuder är sämre än vad den är hos våra dyrare konkurrenter? Verkligen inte! Som en del i vår affärsidé vill vi nämligen kunna erbjuda både utmärkta priser och utmärkta tjänster. För att kunna möjliggöra detta samarbetar vi med de främsta leverantörer av färger och redskap. Tack vare våra goda relationer kan vi köpa in material till förmånliga priser vilket i sin tur leder till att den slutgiltiga fakturan för dig som kund blir prisvärd.

Utöver våra redan attraktiva priser sköter vi även ROT-avdraget per automatik åt dig, så att du kan spara uppemot 30% på arbetskostnaderna, utan att behöva göra någonting alls. I praktiken innebär detta att vi skickar alla efterfrågade uppgifter till Skatteverket, för att sedan beskriva på din faktura hur mycket avdrag som gjorts. Ta kontakt med oss direkt för prisvärda måleritjänster!

Målare fasad Nacka

Gratis konsultation

Hos oss på Color of Scandinavia AB kan du få en gratis konsultation. Vi kommer då ut till ditt hem, ditt kontor eller din fastighet och ser hur mycket arbete ditt uppdrag kräver av oss. Därefter kan vi förse dig med en kostnadsfri offert. Hör av dig idag för att boka ett platsbesök!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify