Vilken typ av målning behöver du hjälp med?

Från rostskyddsmålning till fasadmålning, vi erbjuder ett brett utbud av måleritjänster och ser alltid till att leverera högsta möjliga standard. Är du på jakt efter en typ av målning som inte står med nedan är det fritt fram att kontakta oss för att höra efter om vi har rätt kompetens.

services_icon1

Fasadmålning

Fasaden är det första gemene man lägger märke till när det kommer till fastigheter. Det är därför mycket viktigt att ha en trevlig och fräsch fasad. Genom att anlita oss för en fasadmålning får du precis detta. Vi kan måla om fasaden på allt från villor till större lägenhetshus.

services_icon1

Rostskyddsmålning

De skiftande årstiderna i Sverige gör att metaller är extra känsliga för att riskera att rosta. Ett utmärkt sätt att förhindra detta är genom en rostskyddsmålning. När du vänder dig till oss för en rostskyddsmålning använder vi de bästa produkterna för att säkerställa att slutresultatet står sig över tid.

services_icon1.png

Andra typer av måleri

Vi har kompetens inom de flesta typer av måleri, både invändig och utvändig. Oavsett vilken typ av yta eller rum du vill ha nymålat kan vi alltså hjälpa dig med detta. Ta kontakt med oss idag och berätta mer om dina önskemål så kan vi berätta mer om hur vi kan tillgodose dessa.

services_icon1

Konsultation

Vill du ha tips och råd kring val av färg, hur du kan tänka för att få ett rum att kännas rymligare, eller vilken del av din fastighet som bör rostskyddas? Då kan vi bistå med konsultation! Med vår mångåriga erfarenhet inom branschen kan vi besvara alla tänkbara typer av frågor som har med måleri att göra.